Брънч в KOTO или празник за чревоугодника

 |  admin

Следващата ми находка из брънч локациите на София се казва KOTO. Посетих го миналата седмица на тематичен веган & вегетариански брънч – истински празник за чревоугодника!

Още преди да отида ме впечатли разнообразното и богато меню, което само докато четеш те кара да слюноотделяш. Леко скептична съм към заведения с огромни менюта, от които нищо не става, и тръгнах с едно наум. Случаят обаче не беше такъв.

Брънчът в KOTO е с куверт (този беше 30 лв.), а предлагането е тип „шведска маса“. И то каква! Още визуално ме грабнаха цветовете и аромата на прясно приготвена храна. За улеснение на гостите един от готвачите беше на разположение зад бюфета през цялото време и помагаше с избора (наистина беше труден!).

СОФИЙСКИТЕ РЕСТОРАНТИ С УЮТНИ ГРАДИНИ ЗА ЛЯТОТО

 |  admin

Едно от любимите ни места за хапване КОТО, ни посреща в прохладна градина, съчетала в себе си едновременно динамичното градско усещане и незаменимия летен уют. Бавно се наслаждаваме на интригуващите обедни бенто боксове, а вечерта ни носи фюжън вкусове с азиатски туист. Щом слънцето залезе, завършваме удоволствието с авторски коктейли и музика…

Tsar Kaloyan 6
Sofia, Bulgaria

© Rila Cafe Ltd. All rights reserved.
Developed by [db]