В момента не се извършват онлайн поръчки!

НОВО | 5 СЕЗОННИ КОКТЕЙЛА В KOTO

Изпращаме последните топли дни на годината с нови сезонни алкохолни и безалкохолни коктейли, вдъхновени от далечна Япония, нейното културно наследство и природни забележителности. Зад бара на KOTO застава неговият мениджър и визионер – Николай Трендафилов, чийто стил в създаването на коктейли свързваме с наситените аромати и мисковете с повече съставки.

“Рюкю” и “Окинава” са новите безалкохолни коктейли или моктейли, създадени от Николай Трендафилов за KOTO. Със страйк джин, малина и аквафаба първият от тях ни пренася в тихоокеанския архипелаг Рюкю, а вторият – със страйк джин, гуава и портокал – ни отвежда на най-големия остров в архипелага, о-в Окинава, където живеят едни от най-дълголетните хора в света.

Алкохолните ни предложения този сезон, отново авторски, са “Гушуку”, “Шури” и “Наха”. Ако Ви звучат екзотично, има защо. Не Ви е нужна карта на света обаче, за да се ориентирате лесно в състава им, защото всеки има изразителен, свеж вкус. 

С имена на древен град и неговите свещени дворци, в коктейлите ще доловите комбинациите от киви и лимон, грейпфрут и бъз, скинос и оржет. “Шури” е с плимут джин и вермут, “Гушуку” – с розов джин, а “Наха” – с джин плимут слоу. 

Джин за напреднали:

Страйк джин – безолкохолен джин с подправки. Консумира се по всяко време на деня. Тонизира, благодарение на богатия микс от ботанически съставки. 

Плимут джин – специфичен джин дестилат с по-високо съдържание на алкохол. Консумира се като аперитив преди хранене.

Плимут слоу джин – бавно дестилиран с дренки джин, който в KOTO използваме в десертни коктейли като дижестив.

Розов джин – джин, овкусен с ягода, който в игрива комбинация с бъз и грейпфрут би могъл да се консумира и преди, и след хранене. 

Моктейл означава безалкохолен коктейл – нов и все по-популярен по света тренд за тонизиращи, шик напитки без съдържание на алкохол

Очакваме Ви.

www.justbook.bg/@koto
+359 897 777 777

.

Popular Articles

Newsletter

Tsar Kaloyan 6
Sofia, Bulgaria

© Rila Cafe Ltd. All rights reserved.
Developed by [db]